sábado, 6 de junio de 2015

COM NETEJAR EL MARBRE AMB REMEIS NATURALS

Moltes de vosaltres tindreu, possiblement, terres de marbre a casa. Si no sou partidàries de netejar amb productes químics, podeu utilitzar a casa remeis naturals que no danyen el medi ambient ni la teva salut.

Les nostres àvies ja utilitzaven fa dècades alguns dels següents trucs casolans que et anem a mostrar, a continuació. I, tot i ser el marbre una superfície altament delicada gràcies a aquests remeis naturals aconseguien ja llavors cuidar la perfecció d'ella.



Com netejar el marbre blanc

Aquest és un marbre molt particular que es troba presenta a les xemeneies, en els radiadors, però també als balcons i a les cuines. Quins són els productes naturals que podem emprar en aquest cas? Descobrim-los.

Per a la seva neteja has de dissoldre la pols de pedra tosca en vinagre, una dels nostres principals aliats en la neteja de la llar. Una vegada que tens la barreja aplica'l sobre la superfície i deixa-ho actuar sobre la superfície. Transcorregut aquest temps retireu-lo amb un drap sec.

Com netejar els terres de marbre

En el cas de tenir la superfície del sòl de marbre, ¿de quina manera podem netejar-lo naturalment? I, és que al mercat hi trobarem nombrosos productes químics destinats a la seva neteja, però són perjudicials per a la nostra salut i el medi ambient. Descobrim alguns d'aquests remeis naturals per netejar el marbre.

En primer lloc, has escombrar el terra a fons.

Seguidament, és moment d'eliminar qualsevol rastre de greix que es pugui trobar a terra. Per a això, humiteja un drap amb aigua tèbia i alcohol. A continuació, esbandeix i neteja amb el següent netejador casolà que et mostrem com elaborar. En un cub de neteja afegeix tres litres d'aigua, dues cullerades de bicarbonat de sodi, cinc cullerades d'alcohol i una mica de sabó de Marsella.

Ara neteja el terra amb un drap de microfibra. El resultat tu mateixa ho comprovaràs, un sòl de marbre net i brillant.

Com netejar taques fosques del marbre

És inevitable que el sòl no presenti alguna taca de vi negre, cafè, etc. Per eliminar aquestes taques del sòl de marbre hi ha una fórmula casolana molt fàcil d'elaborar amb la qual desapareixeran immediatament. A continuació, t'expliquem com preparar aquesta recepta.

Pren un got de 250ml. i afegeix 3 cullerades de bòrax. Aplica la barreja sobre la taca amb un raspall i deixa-ho actuar durant 2 minuts. Aclareix bé amb aigua neta.

Un altre remei natural per netejar aquestes taques és netejar aplicant directament aigua oxigenada.

Deixa-ho actuar durant 30 minuts i aclareix-bé amb aigua neta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname