martes, 14 de julio de 2015

COM NETEJAR LA GRAELLA DE LA BARBACOA

L'estiu és l'estació ideal per a un ús intensiu de la barbacoa, ja que cuinar a l'aire lliure és molt divertit i ens evitem haver de embrutar la cuina d'olors i fum.

El problema ve com sempre a l'hora de la neteja i al web Gastronomia & cia hem trobat aquest senzill truc per netejar la teva graella de la barbacoa :

El truc per netejar la graella de la barbacoa de carbó que nosaltres coneixem possiblement és un dels més utilitzats, el problema és que has de fer-ho abans de seure a gaudir del menjar amb tots els convidats, doncs s'ha de netejar en calent. Es tracta de fregar amb mitja ceba tota la superfície.



 Es tracta d'un aliment, pel que és un mètode de neteja totalment natural, i això ho veuen molt favorable les persones que es preocupen de no utilitzar productes químics a la llar.

Referent a això volem afegir una recomanació que ens van fer recentment, però que mai hem posat en pràctica, la tècnica és la mateixa, fregar amb un aliment quan la graella encara està calenta, parlem de la patata, i per preservar el material de la graella recomanen a més untar amb una mica d'oli d'oliva.

És molt popular l'ús de paper de diari per netejar la barbacoa, però no és molt recomanable donats els productes amb els que està imprès. També hi ha qui utilitza marro de cafè, sal ... quins altres mètodes utilitzeu o coneixeu per netejar la barbacoa ?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname