martes, 25 de agosto de 2015

COM NETEJAR LES MALETES I L'EQUIPATGE DE VIATGE


Després de les vacances d'estiu i els dies de relax i descans, toca recollir tot l'equipatge de viatge, ¿quina mandra veritat? La roba, les sabates, les tovalloles, els bikinis i banyadors i tot allò que ens portem a les nostres maletes ha de tornar al seu lloc d'origen i ocupar el seu lloc ja a casa. Però ... què fem si les maletes han arribat brutes de les nostres vacances?

Tranquils nosaltres us donarem una sèrie de consells per aconseguir que les maletes i l'equipatge de viatge tornin a estar com nous i llestos per al proper viatge.



En primer lloc, heu de buidar completament la maleta, revisant que no es queda res per les butxaques i compartiments de la mateixa, a més de treure totes les etiquetes o adhesius d'embarcament (si les hagués). Una vegada que la maleta està completament buida i neta pel que fa a equipatge es refereix podem començar amb la neteja, veureu que fàcil i senzill.

Netejar l'interior de les maletes.

Ens hem d'assegurar que la maleta i les butxaques estan completament buides, llavors simplement passarem acuradament una aspiradora per dins de la mateixa per aconseguir netejar qualsevol rastre de sorra o pols que hagi pogut quedar del nostre viatge de vacances.

Netejar les maletes de viatge rígides (fabricades en policarbonat, ABS o polipropilè).



Aquest tipus de maletes són molt resistents enfront de cops i ideals per a viatges en avió, on poden patir cops durant el viatge. En aquest cas, només cal aplicar una barreja d'aigua tèbia amb sabó amb un drap, aclarir-la amb cura i assecar amb un drap suau per evitar deixar taques o empremtes.


Netejar les maletes de viatge toves o semirígides (fabricades en polièster o niló).


En aquest tipus de maletes sol bastar amb netejar les restes de pols o sorra exteriors amb un raspall de pues toves. Si això no és suficient, podem continuar aplicant una barreja d'aigua tèbia amb una mica de sabó amb un drap i després aclarir acuradament, ajudant a l'assecat de la mateixa amb un assecador.

Si teniu una maleta de cuir, heu d'optar per una cura més especial, donada la delicadesa d'aquest tipus de material. Així, haureu d'aplicar amb cura i no en excessiva quantitat una crema especial de marroquineria o llet hidratant i donar-li brillantor amb un drap molt suau.



Trucs:

-Abans de viatjar podem protegir la maleta amb una funda de plàstic per garantir la seva protecció d'una forma òptima.

-Després de les vacances i després de l'arribada a casa i neteja de la mateixa podem guardar-les dins d'una funda de tela o una bossa de plàstic (bossa d'escombraries), intentant guardar-la en un lloc el més sec possible (traster o garatge).

-Al guardar-les podem aprofitar les diferents mides de les maletes per guardar una dins l'altra i així guanyar més espai a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname