viernes, 13 de febrero de 2015

NETEJAR UNA COMUNITAT DE VEÏNS

Consells per netejar una comunitat de veïns




Les zones comunes dins d'una comunitat de veïns han de romandre netes per assegurar l'harmonia entre els residents de l'immoble. Aquestes estades suposen la primera imatge que els nostres convidats es porten de nosaltres. A més, els espais nets ens proporcionen sensació de benestar, que en aquests casos pot donar-se fins i tot abans d'entrar a casa.

El portal, les escales i els replans és el primer que se'ns ve a la ment, les zones per les quals hem de passar diàriament per entrar o sortir de casa. Precisament, l'ampli trànsit de persones per aquestes zones fa que sigui necessari dur a terme unes normes d'higiene adequades.

. En la mesura del possible no deixar portes obertes, d'aquesta manera evitarem que entre més brutícia i pols de l'exterior i que es distribueixi entre estades annexes.

. En el cas que hi hagi elements ornamentals serà necessari retirar la pols dels mateixos, convé fer-ho prèviament perquè la pols no s'escampi quan l'estada ja estigui neta.

. S'ha de prestar especial atenció als sòls, en primer lloc s'haurà escombrar o passar una mopa que ens permeti eliminar la pols d'aquestes superfícies, però sempre utilitzant materials de microfibra, que són un suport contra els microbis. En el cas dels replans haurem aixecar els peluts per tenir accés a tota la superfície del sòl. Posteriorment, haurem fregar els sòls per eliminar les taques i brutícia. En aquests casos serà adequat utilitzar algun producte desinfectant per aconseguir un procés d'higienització millor.

. En el cas dels ascensors la higienització també és important.

. Les zones envidrades requereixen gran atenció, per netejar-los de forma adequada primer haurem d'eliminar les empremtes per contacte. L'objectiu és que quedin el més nets i brillants possible, en aquests casos emprarem algun producte especialitzat per a aquest tipus de superfícies.

. Les zones d'aparcament i garatges no tenen un manteniment tan freqüent com les zones anteriors, però requereixen d'un servei de neteja i manteniment òptim, per ser zones de trànsit de vehicles i mercaderies. El més adequat per a aquest tipus de paviments o superfícies és utilitzar maquinària especialitzada que ens garantirà millors resultats.

. De vegades, s'inclouran zones enjardinades o piscina en aquest cas s'hauran de realitzar treballs específics de neteja i cura perquè llueixin impol·luts.

Com en totes les neteges, periòdicament serà necessària una neteja en profunditat per garantir el nivell d'higiene adequat. Si necessites algun d'aquests serveis consulta els nostres serveis integrals de neteges a SDN Serveis De Neteja .Cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname