viernes, 1 de mayo de 2015

COM TREURE LA FLORIDURA DE LA DUTXA

Com treure la floridura de la dutxa

Trucs per netejar la floridura de la banyera

La floridura, sens dubte, és un dels grans enemics que té tot bany. Una de les zones on més tradicionalment s'acumula és a la dutxa i en la banyera. Per sort, aquí tens uns bons trucs casolans per posar en marxa i eliminar d'una vegada.




 Floridura

La floridura, aquesta espècie de fongs negres que sorgeixen a causa de la humitat, és un dels grans enemics estètics que té qualsevol bany. És que és lògic que aquesta renegrida i rebel molèstia aparegui en aquesta zona, ja que l'aigua, el sabó, el vapor i la manca de ventilació fan que aparegui d'un moment a l'altre. I després no és tan senzill llevar com sembla.

Però, per sort, les alternatives casolanes a l'hora de mantenir-lo a ratlla també estan a l'ordre del dia. Són molts els trucs que es poden emprar per eliminar la floridura de les parets del bany i sobretot de la dutxa i la banyera, els llocs més tradicionals on aquests inoportuns fongs deixen el seu rastre. Si tens en compte aquests suggeriments probablement puguis eliminar-lo.

Aquests són trucs casolans per mantenir la floridura ben lluny de la teva dutxa i banyera:

Barreja aigua, vinagre i bicarbonat: Una bona barreja per eliminar la floridura és la de cinc litres d'aigua tèbia, mig litre de vinagre i unes cullerades de bicarbonat de sodi. Barreja bé i després repassa la floridura amb aquesta barreja. Ventila deixant assecar bé la zona afectada i veuràs com abandona el bany immediatament.

Barreja aigua, lleixiu i amoníac: Barreja en una cubeta, galleda o gibrell cinc litres d'aigua, un raig de lleixiu i un altre d'amoníac. Vés amb compte d'aplicar-lo en un lloc ventilat, perquè les aromes d'aquest últim poden jugar-te una mala passada. És per a casos de floridura molt rebel, que pot arribar a cedir davant aquesta poderosa unió de fluids.

Floridura en bany

Prevé ventilant i assecant: Aquesta és la millor manera d'evitar la floridura a la dutxa i banyera, però per això necessites tenir ventilació a la cambra més de bany perquè entre aire i també viure en un lloc relativament sec. Sens dubte, procedeix a assecar a mà amb draps tot el que puguis per evitar que es formi la humitat i aparegui el fong en qüestió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname