martes, 9 de febrero de 2016

10 TRUCS RÀPIDS DE NETEJA PER A LA LLAR

10 súper trucs ràpids de neteja per a la llar

Alguns en diuen trucs de l'àvia (que per això saben tant); altres, idees de McGyver (que per això és el nostre patró dels manetes). Avui, ho anem a cridar Decàleg de neteja intel·ligent per amos de casa espavilats.

Espera a llegir tots aquests tips i, si t'agraden ... comparteix! 😉



Catifa sempre impecable

Una cosa que sembla missió impossible, no ho és per a una coalició d'aigua tèbia, un raig d'amoníac i un cogombre (en forma de suc). Barreja'ls en una galleda i aplica-ho en un drap. Després, passa-ho per la superfície d'aquesta catifa rebel i veuràs com recull la brutícia acumulada en la seva superfície, deixant-la brillant i esplendorosa.

Mampares de dutxa sense taqueswww.serveisdeneteja.cat

Per aconseguir uns vidres resistents a brutícia i entelament, aplica oli de nadó.

Mobles del bany resplendents

El teu lavabo ha perdut brillantor? El w.c. sembla vell? Escalfa vinagre blanc i aplica'l amb un drap sec, per fer renéixer de les cendres tant el seu color com la seva brillantor.

Oblida els fongs al bany

Agafa el cub i omple'l amb aigua, un rajolí de clor i un grapat de sal. Barreja i frega aquesta solució amb ajuda d'un raspall. Serà una massacre per als fongs i la teva salut i la dels teus agrairan moltíssim. Això sí, ventila bé durant i després del procés.

Eliminar l'òxid dels metalls

¿Tisores o coberts oxidats? Prova a fregar amb una ceba partida per la meitat, i després frega amb sabó i seca bé per mantenir-los a punt.

Acer inoxidable com una patena

Els cambrers de mig món ho saben bé: el secret està en la ginebra. No cal que et posis exquisit, la marca més barata farà la seva funció perfectament: mulla un drap i frega bé la superfície fins a deixar-la brillant.

Deixa el teu forn com a nou

El nostre truc casolà: s'aplica una barreja d'aigua i bicarbonat al forn calent i deixa actuar a temperatura mitjana durant almenys una hora. Després, passa un drap humit per retirar les restes i veuràs els resultats.

Mobles de bambú brillants

Recupera la seva esplendor passant una llimona per la superfície.

Recupera les teves cortines de dutxa

És inevitable que es posin lletges amb el pas del temps i la humitat. Submergeix en una galleda amb lleixiu i una mica de detergent. Després de esbandir-les, penja-de nou i gaudeix del resultat.

Escombres i raspalls d'escombrar com nous

D'acord, són eines de neteja. Però no tenen per què estar fetes un desastre antiestètic, oi? Per recuperar-les, introdueix en una galleda amb aigua i un pot d'amoníac. Deixa que treballi i després s'esbandeix bé amb aigua. Seca completament abans de tornar a utilitzar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname