lunes, 25 de abril de 2016

COM TREURE LES RATLLADES D'UN VIDRE

Anem a veure com treure les ratllades del vidre, tant d'una taula com de qualsevol altra superfície de vidre. L'ús fa inevitables les ratllades, però poden tenir solució.



El primer que hem de fer per treure les ratllades del vidre o el cristall, és netejar bé la superfície. Després, hem de tenir en compte la profunditat del raió, ja que per aquells molt profunds pot ser que no resultin massa útils.

El primer truc per treure les ratllades del vidre, consisteix a aplicar pasta de dents sobre la superfície esgarrapada i estendre-uniformement amb un drap. Espera a que s'assequi i retira amb un drap sec el que sobresurti. D'aquesta manera haurem dissimulat la superfície danyada.

A les drogueries i botigues similars també podrem trobar una cera per vidres i la podem fer servir com a substituta de la pasta de dents per treure les ratllades del vidre. Per usar-la, haurem de seguir les instruccions del producte, ja que poden variar en funció del fabricant.

L'última opció, una mica més costosa, és polir la superfície. L'únic inconvenient és que s'ha de polir tota la peça perquè quedi igualada i, en cas que sigui molt gran, pot ser massa molest. En qualsevol cas, cal fer-ho amb molta cura i seguint les indicacions del producte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname