viernes, 15 de abril de 2016

POSADA A PUNT DELS MOBLES DEL JARDÍ I LA TERRASSA

Arriba el sol, pugen les temperatures i amb elles les nostres ganes de passar més temps a l'aire lliure.

Els nostres mobles de terrassa o jardí s'han passat tot l'hivern guardats, o el que és pitjor a la intempèrie! i ara necessiten una posada a punt. A continuació et donem les claus de com preparar els teus mobles de jardí per al bon temps.




Potser algun dels nostres mobles de fusta, més que una neteja a fons, necessiten una restauració. Si no realitzem la tasca abans de guardar-los és possible que ara necessiti un polit ràpid i una capa de vernís. També podem aplicar un producte protector decoratiu amb color especial per a fusta. Si per contra, els nostres mobles estan en perfectes condicions i només han acumulat pols, aplicarem un sabó de pH neutre diluït en aigua. Si tenim taques que no es treuen, prova a polir amb un paper de vidre suau amb molt de compte!

Per als mobles plegables, pots aplicar una capa de vaselina a les frontisses per protegir-les.

Mobles Metàl·lics

El principal problema dels mobles metàl·lics, encara que són molt resistents, són les taques d'òxid. Per eliminar l'erosió provocada per l'aigua haurem de realitzar una tasca de restauració. Per exemple, per restaurar una cadira de ferro primer la netejarem a fons, després la polirem i finalment li aplicarem una capa de pintura. És important protegir els mobles metàl·lics amb productes antioxidants, per prevenir les taques. Si els mobles són d'alumini, amb una mica d'aigua i sabó serà suficient per a la seva neteja.

Mobles de Resina

Perquè els mobles de resina, tant d'interior com d'exterior, estiguin com a nous cal fer un bon treball de manteniment utilitzant els productes adequats com un netejador de taques incrustades. El primer que farem serà estendre el producte per la superfície amb l'ajuda d'un drap, i si són mobles grans els podem aclarir directament amb la mànega.

Mobles de Fibres

El principal problema d'aquests mobles és l'acumulació de pols en el trenat. Per eliminar-lo, el més senzill, utilitza una aspiradora. Després pots fregar amb una esponja humitejada amb aigua i sal. De nou, el vinagre serà un aliat per eliminar les taques més resistents. Finalment, seca amb un drap de microfibra. A més, els pots aplicar un vernís incolor que els protegeixi de les inclemències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname