sábado, 7 de mayo de 2016

RES DE VISITES DESAGRADABLES



Hi ha poques coses a la nostra llar tan molestes i fastigoses com les paneroles (o escarbats de cuina ). 

Moltes vegades pensem que que han desaparegut però aquests condemnats insectes són capases de reaparèixer i desenvolupar anticossos per als nostres mètodes de desfer-nos d'elles.


Què podem fer per evitar-les?

Per evitar que les paneroles afectin les llars, locals i comerços, cal prendre
mesures preventives. Les principals són segellar totes les escletxes i esquerdes, tenir bon manteniment de les canonades (que no perdin aigua), tenir en bon estat les connexions a la claveguera, controlar l'entrada de mercaderies (ja que de vegades poden estar afectades), no deixar aliments a l'abast (guardar en pots hermètics, no deixar restes de menjar, en especial durant la nit, tapar bé les escombraries, etc.) i en general tenir un bon nivell de
neteja.

Avui t'expliquem una recepta casolana perquè et puguis desfer d'aquests impresentables i desagradables bestioles. Això si, sempre sense recórrer a tòxics ni preparats químics perillosos. I dic això, per que si les paneroles estan en els rebostos o a l'interior de la nostra llar, pot resultar nociu per a les persones.

El que has de fer és barrejar parts iguals de sucre i guix. El sucre és un dels grans menjars de les paneroles, i servirà per atreure-les sense resistir-se. D'altra banda, el guix s'endurirà una vegada que les paneroles s'hagin alimentat d'ell, de manera que les farà esclatar per dins i no podran reproduir-se.

Aquest preparat, innocu per als humans i que no contamina els aliments, es pot posar sobre un cartronet o en tapetes buides d'ampolles. El que has de fer és distribuir unes quantes per les armaris de rebost de la teva llar i sota dels mobles.

Així evitaràs que aquestes desagradables visites caminin per la teva casa com si fos la d'ella. I assegura't de realitzar aquest preparat de seguida puguis identificar d'on és que estan venint aquestes fastigoses paneroles.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname