lunes, 9 de enero de 2017

COM NETEJAR EL PAPER PINTAT

Saps com netejar el paper pintat d'una estada? En aquest consell de neteja i llar us ensenyem com netejar una paret empaperada.

Els colors vius i les diverses textures del empaperat, alegren qualsevol habitació, però també creen problemes a l'hora de netejar-lo. Abans de posar-nos a netejar la paret hem de tenir en compte una sèrie d'advertències per no portar-nos cap disgust.



Llegeix les instruccions del fabricant. Com la composició i l'acabat del empaperat són diferents, llegeix els consells del fabricant i fes servir mètodes de neteja que corresponen.

Treu la pols.

Usa el llautó o lliga un drap net sobre l'escombra i treu la pols de les parets abans de netejar l'empaperat.

Empaperat vell i sense acabat. 

Utilitza una esponja específica de neteja en sec feta de goma natural per treure la brutícia superficial sense mullar. Frega lleugerament la superfície amb moviments llargs per treure la brutícia.

Empaperat rentable. 

Utilitza una esponja natural a penes humitejada amb una solució d'aigua tèbia i una petita quantitat de detergent líquid. Abans de començar, comprova en un racó que la solució no s'enlaira el paper ni arrossega l'acabat.
Frega amb delicadesa i evita que l'empaperat s'humitegi. Un cop aclarit, absorbeix la humitat addicional amb draps nets.

Ditades i taques. 

Treure-les passant amb delicadesa una goma d'esborrar tova. També pots fer servir netejadors comercials específics per treure les taques més petites.

Evita els netejadors. 

Oblida't dels netejadors abrasius (pols de fregar i cremes) a l'hora de netejar el empaperat. Els grànuls abrasius que contenen poden rascar l'acabat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname