martes, 11 de noviembre de 2014

COM MANTENIR NETA LA MAMPARA DE LA DUTXA?

Tant si estàs pensant en instal·lar una dutxa amb vidres com si ja la tens, el millor consell per mantenir sempre impecable és netejar-la amb una escombreta de goma cada vegada que la utilitzis.



La pots deixar de forma segura dins de la dutxa, llista per a un nou ús. És millor fer servir una escombreta de goma per totes les parts d'alumini i plàstic evitant les peces oxidades, que deixaran les parets brutes.

Com la pell, el vidre té una porositat i, com la pell, si utilitzem detergents agressius aquesta porositat afavoreix l'absorció de la brutícia i de la calç. Si deixem dipòsits de calç secs a la nostra mampara després d'algun temps, per desgràcia, haurem d'intervenir amb solucions àcides.

Aquest procediment s'ha d'evitar tant com sigui possible perquè l'ús de solucions àcides afectaria la pel·lícula protectora que està normalment present en el vidre, deixant així la porositat oberta a la brutícia.

No obstant això, si el teu mampara ja té dipòsits de calç hauràs de fer servir químics en el teu neteja. Utilitza un detergent lleugerament àcid (potser amb àcid acètic, que és molt delicat). Recorda que com més rentats se li fa, més fàcil és obrir la porositat del vidre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname