miércoles, 17 de diciembre de 2014

LA NOSTRE CARTA PER ALS REIS MAGS


Estimats Reis Mags,

Escrivim aquestes poques línies per dir-vos que aquest any hem estat molt bons, hem tingut alts i baixos i en més d'una ocasió segur que fins i tot ens hem enfadat o vam fer enfadar a algú que segurament no s'ho mereixia, però en general creiem que hem estat bons.

Som una empresa familiar, amb un tracte familiar però professional tant amb els nostres clients com amb els nostres treballadors, i no per això en alguna ocasió vam cometre algun error que vam intentar esmenar el més ràpidament possible.

És per això que sabem molt bé el que està passant molta gent en aquestes dates. Tots tenim algun conegut, familiar, amic, etc ... que per culpa de no tenir feina, o salut, o està sol, en aquestes dates tan assenyalades estan més alacaiguts, capcots, desmotivats, depressius ...

Aquest és l'últim post del bloc de l'any i encara que nosaltres com a empresa ens dediquem a la neteja, no som aliens a tots aquests problemes i us demanem si us plau per tots ells, ja que segur que han perdut aquesta il·lusió per enviar una carta amb els seus desitjos, i volem enviar-la nosaltres per ells ...

Per a ells us demanem, treball, salut i amor ... tres coses tan difícils de tenir però tan bàsiques per poder viure ... i si això és demanar massa, almenys un gest cap a ells perquè en aquests dies s'oblidin, encara que sigui una estoneta , pel que estan passant.

Gràcies per tot, una salutació i Bones Festes a Tothom !!!

Atentament,

L'Equip de SDN



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname