domingo, 14 de diciembre de 2014

NETEJAR BÉ LA TEVA CASA ABANS DE LES FESTES NADALENQUES

Mantenir la casa impecable per Nadal presenta un gran desafiament per a moltes famílies,



Estem en plena temporada nadalenca. Com de costum i repetint el d'altres anys, rebrem a familiars i amics, per compartir amb ells unes hores inoblidables. Per crear un ambient feliç i entranyable, la casa ha de quedar impecable per rebre visites.

La decoració nadalenca, és un afegit més a la neteja general de la casa

Així que és hora que es posi mans a l'obra i comenci amb la decoració nadalenca. Començarem traient els ornaments nadalencs, netejant les seves delicades estructures amb un plomall o un aspirador a molt baixa potència.

Estovalles en perfecte estat per a les festes nadalenques

Rescatem les arrugades jocs de taula, que facin honor a l'esperit nadalenc, dels arcons, i els rentem novament per eliminar les restes d'olor que puguin quedar impregnats del seu tancament. Seria aconsellable utilitzar un bon suavitzant antiestàtic que escurci els temps d'assecat i faciliti el planxat.

Treure el greix de les cristalleries

Igual que les estovalles delicada, les peces de la cristalleria només s'usen per a les ocasions especials. Amb el pas del temps, la seva estada a les vitrines les acumula de pols i greix en suspensió. Hem per tant, treure-les, rentar manualment amb un sabó de pH totalment neutre i aigua calenta. Les aclarim amb abundant aigua per eliminar les restes de sabó i les repassarem amb una baieta de microfibra neta per eliminar les empremtes i marques que puguin quedar marcades en la seva superfície.

Manteniment de la vaixella i de la coberteria per al menjar de Nadal

Si la cristalleria s'omple de pols, en la seva estada a les vitrines, el mateix li passa a la vaixella de porcellana guardada en els armaris. Per la seva delicadesa, hem rentar igualment a mà, amb sabó de ph totalment neutre. Una altra opció és submergir-la en un gibrell d'aigua calenta i sabó neutre, deixant que la dissolució faci efecte. Posteriorment aclarim amb aigua tèbia per facilitar la seva assecat amb la baieta de microfibra. Per a la coberteria podem emprar el mateix sistema.

Vol compartir i gaudir el Nadal amb la seva gent més estimada?

Queda encara moltes altres zones que s'escapen de la neteja diària i setmanal: netejar les cambres de bany a fons, racons, sostres, finestres, treballs de neteja necessaris per preparar l'arribada del Nadal.

En SDN l'ajudarem en totes aquestes tasques de la llar, contacti amb nosaltres a www.serveisdeneteja.cat , és molt fàcil ---

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname