domingo, 11 de diciembre de 2016

TRUCS PER DEIXAR CASA TEVA IMPECABLE PER NADAL

Solters, parelles on els dos treballen, famílies "massa" nombroses ... en alguns casos és possible que la nostra casa no estigui amb el minim de neteja que resulta desitjable.

¿I què fem quan arriba el moment en què la visites es fan inevitables?

 És el que passa amb el Nadal: les visites a casa de familiars i amics es multipliquen.



Us donem uns quants consells per fer una neteja de la llar eficaç i sense haver d'usar mil i un productes de la drogueria.

 Elimina els residus de la mampara del bany.

 Per mantenir neta la mampara de vidre del bany, frega un drap suau amb una cullerada d'oli de llimona sobre la mampara. D'aquesta manera, quan et dutxis, l'aigua i el sabó lliscaran fàcilment sense deixar marques.

 Digues adéu a les males olors del microones. 

Esprem el suc de mitja llimona en un bol petit d'aigua i escalfeu-ho al microones durant uns cinc minuts. La llimona elimina olors d'aliments i la condensació de l'aigua de llimona fa que sigui molt més fàcil eliminar les restes de menjar i greix.

 Terres més nets sempre amb aspirador.

No et molestis a escombrar, usa sempre una aspiradora: és molt més ràpid i eficaç. Elimina els pèls de les teves mascotes en una sola passada.

 Posa't els guants de goma que utilitzes per rentar els plats, això sí secs, i frega amb ells els teus mobles ... eliminaràs de cop les inevitables pelusses que deixen anar les mascotes!

Neteja el ventilador de sostre sense embrutar la resta de la casa.

 Per evitar una pluja de pols i d'insectes morts, només necessites utilitzar una vella funda de coixí. Fes lliscar la funda sobre les aspes del ventilador i tira d'ella lentament, la brutícia quedarà impregnada a la funda ... però no caurà a la resta de l'habitació!

Acaba amb les males olors dels desguassos.

Només has de llançar sal grossa pels desguassos i deixar-la actuar una nit sencera. L'endemà renta'ls amb una barreja d'aigua molt calenta, vinagre i un got de refresc de cola.

 Una cuina lluent .

Tots els fogons, fins i tot les vitroceràmiques, es poden netejar fàcilment amb una solució de bicarbonat de sodi. Aquest producte és molt eficient contra el greix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname