domingo, 30 de noviembre de 2014

COM NETEJAR LA PLANXA

Per mantenir-la en òptimes condicions, cal portar un manteniment i neteja constants de la planxa de la roba. En cas contrari, pots deteriorar o tacar les teves peces, així com fins i tot és possible que es faci malbé la planxa. Sabem que mantenir neta la planxa és una tasca tediosa, i és per això que t'oferim aquests trucs per netejar la planxa.


Vinagre per a l'interior de la planxa

És comú que a l'interior de la planxa s'acumulin restes de brutícia, com ara calç de l'aigua -sobretot si no la fem servir destil·lada-, que poden danyar danyar fàcilment. Per posar fi a aquest problema, hauràs d'afegir un got d'aigua i un altre de vinagre en el dipòsit de la teva planxa, sempre abans de endollar.

A continuació, conéctala, deixa que s'escalfi i prem el botó de sortida de vapor i aigua perquè es purgui la planxa per dins i expulsi les acumulacions del seu interior. Seguidament, passa la planxa per un drap sec i segueix estrenyent fins que pari de sortir brutícia. Desendolla la planxa de nou i, un cop freda, buida l'aigua amb vinagre de l'interior i torna-la a omplir únicament amb aigua que també haurà de buidar, per eliminar per complet el vinagre.

Sal per a la base de la planxa


A l'hora de netejar la base metàl·lica de la planxa, podeu fer servir sal grossa de cuina. Per a això, hauràs de col·locar diversos fulls de paper de diari i escampar-hi una capa de sal. A continuació, connecta la planxa i espera que es vagi escalfant; amb ella tèbia, passa-per sobre de la sal.

Si encara queden restes de brutícia, un cop es refredi la planxa, utilitza un drap net i sec per completar aquest truc casolà per netejar el teu planxa.

Planxa cremada o tacada

Si se t'ha cremat la superfície de la planxa o ha quedat tacada, podràs utilitzar un fregall d'acer inoxidable per a netejar-la, sempre amb molta cura per no ratllar. Afegeix un detergent neutre o no abrasiu per facilitar la tasca i retirar totes les restes incrustats en la planxa de la roba.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname