miércoles, 2 de noviembre de 2016

COM ELIMINAR LES TAQUES DE VERDET DE LES RAJOLES DE FANG

Eliminar les taques de verdet de les rajoles de fang és senzill, però et pot portar força temps si la superfície és gran.



La humitat, sobretot en les superfícies orientades al nord, pot provocar l'aparició de verdet en sòls i parets. I no és només que les rajoles de fang es tornin lletges, és que pot resultar perillós si no anem amb compte.

En caminar sobre el verdet podem relliscar i tenir una fatal caiguda, per la qual cosa haurem evitar-ho sempre.

Per eliminar les taques de verdet de sòls i parets podem optar per un netejador de paviments específics, i que trobarem fàcilment en centres de bricolatge o drogueries.

Aquests s'apliquen amb un pal de fregar, diluït en una galleda d'aigua, i després de deixar-los actuar durant mitja hora es frega amb un fregall o raspall de truges metàl·liques.

Si volem una opció casolana, podem provar a fer el mateix però en comptes d'amb un producte químic específic diluint vinagre d'alcohol en la galleda de la fregona i fregant seguit amb el raspall metàl·lic.

El realment interessant de les taques de verdet en els sòls de fang és aplicar un tractament protector que eviti l'aparició de verdet, i minimitzar al màxim els embassaments d'aigua a la zona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname