sábado, 16 de enero de 2016

COM TREURE RESTES DE XICLET DE LA ROBA


A hogarmania.com hem trobat aquest fantàstic truc per treure el xiclet de la roba, espero que us agradi ....

Saps com treure restes de xiclet de la roba o la catifa? Si arribes a casa amb restes de xiclet o has trepitjat un i tacat la catifa, aquí t'expliquem com treure'l.

Treure un xiclet enganxat de la roba o la catifa és més fàcil del que sembla, només necessites uns trucs casolans perquè aquest enganxós indesitjat desaparegui per complet de la teva samarreta preferida o l'uniforme del col·legi dels petits.

Xiclet a la roba

Col·loca gel sobre el xiclet fins que aquest s'endureixi, després podràs treure'l sense problemes.

Una altra opció és aplicar gasolina sobre la taca, ja que aquesta actua com a dissolvent. Però vés amb compte de no tenir cap font de calor a prop! Després renta de forma habitual a la rentadora.

Si el de la gasolina no et convenç i el gel no funciona, col·loca sobre el xiclet paper de forn i passa la planxa. Amb la calor, el xiclet quedarà enganxat al paper i desapareixerà de la roba.

Si queda alguna resta de xiclet a la roba després de treure el gruix, passa sobre la taca un drap impregnat en aiguarràs. Després renta la peça a la rentadora amb la teva forma habitual i veuràs com desapareix per complet.

En les catifes pots aplicar gel sobre el xiclet i treure'l amb ajuda d'un ganivet. Per acabar completament amb la taca s'aplica dissolvent i si queda marca fes una barreja d'aigua oxigenada amb aigua a parts iguals per aclarir la catifa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname