sábado, 9 de enero de 2016

CONSELLS PER PINTAR

Sigui aquesta la teva primera vegada pintant una paret o la desena, aquests consells i trucs t'ajudaran a que el acabat es vegi perfecte.



1. Tria la pintura correcta

Pren el teu temps per trobar el tipus de pintura i el tipus de llustre correcte per al teu projecte, a part d'estudiar marques i trobar una de bona qualitat. La qualitat i el tipus de pintura és tan important com el color per aconseguir un bon resultat.

2. Escull brotxes i rodets de qualitat

Si necessites noves brotxes o rodets, tria uns de bona qualitat.

Pregunta a la botiga de pintura quins són els productes més recomanats. Unes bones brotxes i rodets cobriran millor la superfície, per la qual cosa t'estalviaràs pintura, a part d'aconseguir un millor acabat. Encara que tal vegada gastis més, tindràs eines que podràs fer servir per diversos anys.

3. No pintis en dies calorosos o humits

És clar, llevat que no tinguis problema en esperar dies que s'assequi la pintura. Recorda també obrir les finestres, per ventilar les fortes olors i perquè la superfície s'assequi ràpid. Utilitza pintura baixa en VOC 's si vols una opció amb menys químics i olors. Si no coneixes aquest tipus de pintura, et recomano aprendre més, ja que és una millor opció per a la teva salut.

4. Il·lumina

Una bona il·luminació t'ajudarà a veure parts que no s'hagin cobert bé de pintura i altres errors, a part que podràs apreciar millor el color que vas escollir. Obre les finestres i pinta en el moment del dia amb més llum.

Usa llum artificial quan sigui necessari.

5. Neteja les parets

Si les parets estan netes, la pintura s'adherirà millor. Utilitza una barreja d'aigua tèbia i sabó de rentar plats. Amb una esponja, neteja totes les parets de dalt a baix. Deixa la superfície assecar completament abans de començar a pintar.

6. Treu tot

Moure els mobles és sentit comú, però també recorda treure les tapes de llum i manetes de les portes. Si hi ha claus a les parets, també. Utilitza massilla de guix per cobrir els buits, vidre i neteja la pols.

7. Utilitza cinta de pintor

No siguis orgullós, encara que pensis que no la necessites, aconseguiràs un millor treball amb ella. Un altre avantatge és que podràs pintar més ràpid, sense preocupar-te tant pels detalls. Cobreix els interruptors que no puguis treure, la vora del pis i el del sostre, si no ho penses pintar.

8. Pinta de dalt a baix

Pinta primer el sostre, i després les parts més altes de la paret. Si és possible, tracta de pintar de dalt a baix sense parar en el mig. D'aquesta manera no cauran gotes en parts que ja s'han pintat.

9. No facis servir molta pintura

Cada capa ha de ser prima. No facis servir més pintura només per acabar ràpid, ja que s'assecarà més lent, i tindràs un resultat amb bombolles. Usa poca pintura, deixa-la assecar, i si cal pinta mes capes. No et penediràs d'haver-te pres el teu temps.

10. Deixa assecar completament

Tant si necessites pintar més capes com si ja vas acabar la feina, necessites deixar que la pintura s'assequi completament. Si aquesta no s'asseca bé abans d'una altra capa, la superfície no es veurà gens bé al agregar mes sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname