miércoles, 6 de enero de 2016

QUE PASSARÀ A 2016?

Tots tenim bons desitjos per aquest any que comença, el meu desig en particular és poc a poc canviar el blog i fer-ho mes extens i variat i parlar d'altres temes a més dels consells de neteja.



Avui per començar l'any veurem un altre tipus d'inquietants profecies que va escriure Nostradamus (en 1555) per a aquest any 2016;

1.TERCERA GUERRA MUNDIAL

Va predir una guerra d'escala superior, que segons ell durarà 27 anys i es donarà principalment entre dues grans potències. Va suggerir que el combat estarà en el seu clímax quan tingui lloc un esdeveniment astrològic. "Un combat nuclear, així com desastres naturals, es donaran quan un planeta gegantí s'acosti a la Terra ...".

2.ERUPCIÓ DEL VESUBI.

Es tractaria d'una de les pitjors erupcions volcàniques a la història del planeta, amb un colossal desastre acompanyat de terratrèmols, que matarien a més de 6 mil persones.

3. TERRATRÈMOL.

 Segons les seves prediccions, passarà el terratrèmol de major intensitat en la història dels Estats Units, que fins i tot afectarà a altres països del continent.

4. COL·LAPSE ECONÒMIC. 

L'economia mundial, va escriure l'endeví, patirà un greu declivi. "Els rics moriran moltes vegades", va expossar.

5. REVOLTA SOCIAL. 

La gent es rebel·la contra el pagament d'impostos. El vident va vaticinar així: "Les persones es neguen a pagar l'impost al rei. Aquell dia molts van a celebrar la llibertat en un país que grava sense pietat ".

6. CANVI CLIMÀTIC. 

Va pronosticar també greus efectes pel canvi climàtic, la major exposició a la radiació ultraviolada i l'augment de les temperatures, quan va advertir: "Els reis es roben els boscos, el cel s'obrirà, els camps han de ser cremats per la calor".

7. AVANÇOS A LA MEDICINA.

 La ciència mèdica experimenta avenços que permetran a la humanitat allargar la seva esperança de vida.

8. TORRE DE BABEL. 

El profeta parla d'una nova correlació del món en la forma de comunicar-se a través d'un "nou motor" i que el portarà als dies previs a Babel, quan no hi havia barreres en l'idioma. Molts creuen que es referia a l'aparició d'un traductor universal, quan va esmentar: "Després de la invenció d'un nou motor, el món serà com en els dies abans de Babel".

Que consti que no crec en aquest tipus de prediccions però aquest senyor com encerti algunes d'elles ... excepte les bones prediccions dels avenços mèdics i possiblement la revolta social segons l'astròleg francès ens espera un any 2016 molt mogut.

1 comentario:

Comments system

Disqus Shortname