lunes, 24 de octubre de 2016

SAPS COM ELIMINAR LES ARRUGUES DE LES CORBATES?

Saps com eliminar les arrugues de les corbates? 

En aquests trucs ràpids us expliquem com acabar de cop amb les arrugues a les corbates. Sense planxes!


Al bany

Per acabar amb una arruga que ha sortit a la corbata no cal treure la planxa, de manera que aquest truc serà perfecte per a aquells que estiguin de viatge. La primera opció que us expliquem és molt senzilla, ja que n'hi ha prou amb penjar la corbata al bany mentre estàs dutxan-te.

Amb el vapor que s'acumula en la cambra de bany la corbata s'humitejarà prou com per desprendre les arrugues. Si veiem que persisteix podem estendre-la amb la mà i dónar-li uns cops secs tirant de tots dos extrems. Això sí, només funciona si et dutxes amb aigua calenta!

Amb l'assecador de cabells

Si hem de mullar la corbata, perquè hi ha una taca o és una arruga molt profunda, podem ajudar-nos de l'assecador per treure les arrugues de la corbata. Penja la corbata d'una perxa i, a uns 5 centímetres, encén l'assecador a màxima temperatura. Ajuda't de la mà per mantenir-la estesa i, un cop acabada amb l'arruga, acaba assecant-la amb l'aire en fred. Així evitarà que torni a aparèixer!

Amb les planxes del cabell

En un moment d'urgència podràs planxar la corbata amb unes planxes de cabells. N'hi haurà prou amb utilitzar-la com si d'allisar els cabells es tractés. Això sí, no deixis que s'escalfi massa ja que pots danyar la peça.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname