domingo, 16 de octubre de 2016

COM NETEJAR LA BIJUTERIA ROVELLADA


A continuació us donem alguns trucs casolans per netejar la bijuteria oxidada i perllongar la seva vida útil. Així gaudirem més temps de la nostra bijuteria de fantasia.


La forma més ecològica per netejar la bijuteria rovellada és recórrer al bicarbonat. Amb un drap suau humitejat i una mica de bicarbonat freguem suaument tota la superfície. Després aclarim i eixuguem molt bé amb un drap net.

També hi ha qui prefereix netejar amb pasta de dents o submergir-lo en un got amb refresc de cola, una solució que tots tenim a mà en la nostra llar.

D'altra banda, quan la taca de la bijuteria rovellada no té solució, podem arreglar aplicant un esmalt d'ungles amb un color similar i després una capa de vernís incolor.

Amb aspirines efervescents

 Si vols netejar fàcilment la bijuteria metàl·lica introdueix les peces en un got amb aigua i afegeix dos aspirines efervescents.

Una vegada que s'han dissolt completament deixa les peces de cinc a deu minuts. Després, seca les peces amb un drap net i dóna-li brillantor.

Aquest truc no val per a bijuteria de fusta, perles o plàstic.

Amb desmaquillant per ulls

Quan la bijuteria no està rovellada sinó que ha perdut la brillantor pots utilitzar un desmaquillant d'ulls a l'aigua aplicat amb un cotó. Frega tota la peça i així la bijuteria de fantasia tornarà a recuperar tot el seu brillantor.

Allargar la durada de la bijuteria

Hi ha un truc molt senzill i pràctic per allargar la durada de la bijuteria sense que amb prou feines es notin canvis ni s'oxidi. Aplica una laca d'ungles per donar brillantor, les que són transparents, sobre la bijuteria. D'aquesta manera es protegeix dels agents externs perllongant la seva durada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname