viernes, 16 de enero de 2015

COM NETEJAR ELS MOBLES DE CUIR

Per netejar els mobles de cuir haurem de prestar especial atenció a les seves cures, a continuació us donem uns consells per a la cura del mobiliari de cuir.



Per evitar que els mobles de cuir es deteriorin, el primer que hem de fer és col·locar en una ubicació adequada. Els mobles de cuir han allunyar-se del sol directe, que poden descolorir la peça, així com de radiadors o fonts de calor directa que propicien l'aparició d'esquerdes.

El cuir ha de nodrir mensualment amb olis o ceres específiques per a aquest material, encara que un remei casolà seria usar llet hidratant (com la que es fa servir després de la dutxa o el bany). D'aquesta manera, mantindrem els mobles brillants i flexibles, encara que si sorgeix alguna taca tendirem que eliminar abans d'aplicar la cera perquè no deixi marca. Per a això, pots netejar les taques en el cuir amb un cotó impregnat en cervesa o ou batut (si és cuir clar).

D'altra banda, és important no utilitzar productes que continguin alcohol o dissolvents forts, ja que poden menjar-se el color o treure brillantor o els mobles, Abans d'aplicar un producte nou, proba-ho en una zona no visible. Així, haurem cuidat i netejat els mobles de cuir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname