lunes, 23 de febrero de 2015

COM NETEJAR LA NEVERA

Neteja de la nevera

Es podria dir que l'electrodomèstic imprescindible de tota cuina és la nevera, n'hi ha de diversos tipus i unes estan més buides que d'altres, però no falten a la nostra llar.



Atès que la nostra alimentació és fonamental per a la nostra salut, també és fonamental fer un bon manteniment de la nostra nevera. Per això, és recomanable fer una neteja a fons de tant en tant.

Després de treure tots els aliments, sobretot aquells que es resisteixen a algun racó i possiblement ja han caducat, us recomanem netejar l'interior amb aigua tèbia amb bicarbonat. Després esbandir amb aigua clara i assecar bé les parets.

Com evitar aquests olors?

Un cop neta, tornarem a posar tots els aliments i alguns d'ells desprenen certes olors que voldríem evitar olorar cada vegada que obrim la nevera.

Bé, segur que us ha sobrat una mica de bicarbonat, doncs un truc per absorbir les olors és posar una tassa de bicarbonat a la part posterior de la nevera.

2 comentarios:

  1. quina proporció d'aigua i bicarbonat és la correcta?? gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ostres perdó pel retard però és que per causes alienes a la meva voluntat no podia veure els comentaris..ara si i si et serveix en un litre d'aigua amb 2 cullerades de bicarbonat suficient .... perdó de nou i espero respondre la teva pregunta ... una salutació !!!!

      Eliminar

Comments system

Disqus Shortname