miércoles, 5 de abril de 2017

COM NETEJAR UN MUR DE CIDRE O PAVÈS

Us expliquem de forma senzilla com netejar els murs de vidre o pavès perquè estiguin nets de pols i brutícia.

Els murets de vidre o pavès, són murs a base de maons de vidre que permeten separar ambients deixant que passi la llum. En ser translúcids, permeten passar la llum sense deixar passar la imatge.



A més de la seva capacitat per separar ambients són elegants, tant per a exterior com per a interior, sent una opció molt pràctica per a cuines i banys.

Igual que les finestres convencionals és important netejar-los de forma periòdica per eliminar qualsevol tipus de pols i brutícia.

Netejarem la superfície com hem fet en altres ocasions amb els vidres convencionals. Netejant la superfície amb una baieta humida amb aigua i un rajolí d'amoníac.

El amoníac ajudarà a eliminar el greix i la brutícia i li aportarà brillantor al vidre.

Si el vidre té algun tipus de detall o decoració, i la baieta no arriba a tots els racons, pots ajudar-te amb un raspall de dents humitejat en aigua amb amoníac. Un cop net deixa assecar.

A l'hora de netejar les juntes d'unió, i per mantenir-les sempre de color blanc, neteja com hem fet en altres ocasions amb les juntes de les rajoles.

Amb una barreja d'aigua i sabó gras i l'ajuda del raspall, fregar sobre les juntes perquè recuperin el seu color natural. Si vols també pots aplicar un llapis blanquejant específic per a junts.

Recorda, primer neteja les juntes i, després neteja els vidres, d'aquesta manera el resultat serà perfecte.

D'aquesta manera el muret de vidre es mantindrà en prefecte estat net i cuidat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname