miércoles, 24 de agosto de 2016

CONSELLS SALUDABLES PER A REALITZAR LES TASQUES DOMÈSTIQUES DE LA LLAR SENSE DOLORS

Consells saludables per a realitzar les tasques domèstiques de la llar sense dolors.

Escombrar, fregar, treure la pols, netejar els vidres ... Saps que realitzant les feines de casa es cremen entre 75-130 calories en només mitja hora? Un treball físic que si no es realitza correctament pot produir dolors i molèsties.

Cuida les postures i facilita les tasques diàries perquè la pols no acabi amb tu.



Consells per a realitzar les tasques domèstiques sense dolors.

Quan facis treballs amb les mans com netejar vidres o treure la pols canvia de mà i no facis servir sempre la mateixa per compensar el treball dels dos canells. No estenguis l'esquena cap enrere.

Intenta tenir els objectes a mà per evitar forçar postures. Si has d'agafar un objecte alt estira els músculs i si has d'ajupir fes-ho amb cura flexionant els genolls mantenint l'esquena recta. Mai aixequis pes de forma brusca.

Utilitza estris de neteja amb mànec, com netejavidres i recollidor, per facilitar la feina com netejavidres i accedir millor a les cantonades i llocs allunyats sense corbar la columna.

A l'hora de fer el llit, flexiona les cames i aixeca el matalàs amb cura.

Si no tens rentaplats i has de fregar a mà protegeix la teva pell d'irritacions amb guants de vinil, seca bé les mans i posa't crema hidratant després.

Convé que realitzis un descans entre tasca i tasca i al finalitzar les tasques fer uns estiraments per relaxar els músculs.

Després de realitzar les tasques domèstiques convé fer uns estiraments que ajudaran a evitar contractures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname